Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γκατσίνοβιτς [vid]

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 22:11

Ο Σέρβος μέσος της Χόφενχαϊμ έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με την Ένωση.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γκατσίνοβιτς [vid]

Στη χώρα μας έφτασε το βράδυ της Κυριακής ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στον Παναθηναϊκό, ως δανεικός από την Χόφενχαϊμ, ετοιμάζεται να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Η Ένωση συμφώνησε με την πλευρά του παίκτη και εν συνεχεία μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με τη Χόφενχαϊμ.

Έρχεται και ο ατζέντης του

Το γεγονός πώς ο μάνατζερ του Γκατσίνοβιτς είναι επίσης στο δρόμο για την Αθήνα. Κάτι που σηματοδοτεί τις εξελίξεις. Με τις πληροφορίες να θέλουν την ΑΕΚ να δίνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει. Επιπλέον, όπως αναφέρουν σε Γερμανία και Σερβία τα δημοσιεύματα, το συμβόλαιο του Γκατσίνοβιτς με την Ένωση θα έχει διάρκεια τρία χρόνια. Οι, δε, δικές τους απολαβές θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!

Η αποκάλυψη του Kicker

Το θέμα έγινε γνωστό την Κυριακή το πρωί μέσα από το γερμανικό Kicker! Το οποίο σίγουρα διακρίνεται για την εγκυρότητά του. Η ΑΕΚ είχε τσεκάρει εδώ και αρκετές ημέρες την περίπτωση. Έβλεπε ότι δεν υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του Παναθηναϊκού, στον οποίο αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες ο Γκατσίνοβιτς, για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Έτσι, μπήκε στο παιχνίδι, τα βρήκε αρχικά με τον ποδοσφαιριστή, στη συνέχεια με την γερμανική ομάδα και πλέον είναι θέμα χρόνο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.