Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Κρούση στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ [vid]

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 23:33

Οι «μπλε» είναι σε ανοικτή γραμμή με τους «πολίτες» για τον 27χρονο Άγγλο εξτρέμ.

Τσέλσι: Κρούση στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ [vid]

Ένα από τα πιο δυνατά deal μέσα στην Αγγλία, το φετινό καλοκαίρι, είναι στα… σκαριά. Ο λόγος για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, η Τσέλσι ήδη «χτύπησε» την… πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον 27χρονο διεθνή εξτρέμ.

Πολύ ψηλά στη λίστα των «μπλε»

Οι Λονδρέζοι άλλαξαν πριν από μερικές εβδομάδα και ουσιαστικά ιδιοκτήτης. Η εποχή του Ρομάν Αμπράμοβιυς τέλειωσε και τώρα έχει αναλάβει ο Τοντ Μπόλι. Στην Αγγλία τα ΜΜΕ σημειώνουν πώς ο ίδιος ο Μπόλι έκανε την κρούση στην πλευρά των πρωταθλητών για τον 27χρονο εξτρέμ. Αυτό αναφέρει, εξάλλου, η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail». Με την κρούση να δείχνει ξεκάθαρα πώς ο Στέρλινγκ αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές της Τσέλσι για την ενίσχυσή της. Ειδικότερα, ο Μπόλι θέλει να αποκτήσουν οι «μπλε» Άγγλους παίκτες, ώστε να τονώσουν το εγχώριο στοιχείο στο ρόστερ του.

Η τιμή πώλησης του Στέρλινγκ

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα ότι η πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι έθεσε ως αρχική τιμή πώλησης του Στέρλινγκ, για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Απομένει να φανεί εάν η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό για τον 27χρονο διεθνή, Άγγλο εξτρέμ. Ούτως ώστε να τον ντύσει στα «μπλε» και να τον θέσει υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr