Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (vid)

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 18:36

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αρκετά αμυντικά προβλήματα, σε ένα ακόμα φιλικό, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές δοκιμές

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (vid)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ στο πέμπτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφος. Σε ένα ακόμα τεστ όπου έπαιξε με πολλές αλλαγές με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει διάφορα πράγματα.

Τα γκολ της Μπίλεφελντ πέτυχαν οι Κλος (8') και Ρζατκόβσκι (23) και Χακ (88'), μείωσε ο Τικίνιο στο 35'. Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή, αλλά δεν ήταν αρκετά επιθετικός.

Βελτιώθηκε μετά τις αλλαγές του Μαρτίνς στο β' μέρος, όμως οι Γερμανοί "κλείδωσαν" τη νίκη. Ξανά λεπτά συμμετοχής πήρε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που είχε και φάση για να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός κλείνει το Σάββατο (2/7, 16:30) τις υποχρεώσεις του στην Αυστρία με το δυνατό φιλικό κόντρα στην Red Bull Ζάλτσμπουργκ.

Πάντως οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στην αμυντική τους λειτουργία.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος (78' Ρέαμπτσουκ), Μπα, Κούτρης (40' Μπαγκαλιάνης), Κούντε (60' Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78' Μασούρας), Βαλμπουενά (60' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (60' Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (60' Χασάν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.