Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε ο Γκρέι

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 14:42

Και τυπικά είναι παίκτης του Άρη, ο Άντρε Γκρέι καθώς ο 31χρονος επιθετικός από την Τζαμάικα υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «κιτρινόμαυρους».

Ανακοινώθηκε ο Γκρέι

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, παρουσιάζει αναλυτικά το βιογραφικό του Γκρέι. Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1991 στο Wolverhampton της Αγγλίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική Wolverhampton Wanderers.

Σε ηλικία 14 ετών, ο Γκρέι εντάχθηκε στις ακαδημίες της Shrewsbury Town, με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών.

Μετά από το πέρασμά του από Telford United, Hinckley United, Luton Town και Brantford, η Burnley αποφάσισε να επενδύσει πάνω του 12.400.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015. Με τη φανέλα της Burnley ο Τζαμαϊκανός επιθετικός συστήθηκε στις μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας, Premier League και Championship.

Τα επιτεύγματά του, έφεραν μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή, καθώς η Watford έδωσε 20.400.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το 2017.

Με τη φανέλα της Watford πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 125 αγώνες και έκανε γνωστό το όνομά του σε όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία. Την περσινή σεζόν σκόραρε 10 φορές σε 28 αγώνες στην Championship αγωνιζόμενος στην QPR.

Ο Γκρέι έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Τζαμάικα, μετρώντας 3 γκολ και έχει αναδειχθεί μια φορά πρώτος σκόρερ στην Championship (25 γκολ) και μια φορά καλύτερος παίκτης της Championship (σεζόν 2015-’16).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.