Ποδόσφαιρο

Η Τσέλσι είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Στέρλινγκ!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 17:15

Η Τσέλσι βρίσκεται ένα βήμα από την μεγάλη μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Η Τσέλσι είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Στέρλινγκ!

Η Τσέλσι στην νέα εποχή που μπήκε του Τοντ Μπόελι, θέλουν την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν να φτιάξουν μία ομάδα με πολύμπειρους και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να κάνουν την μεγάλη διαφορά.

Έτσι οι ιθύνοντες μαζί με τον Τόμας Τούχελ, ξεκίνησαν την προεργασία για τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου. Για αυτό το λόγο εδώ και πολλές μέρες, οι ιθύνοντες θέλουν τον πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο οποίος προέρχεται από την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πολύτιμο Άγγλο ποδοσφαιριστή, όπου η μεταγραφή θα στοιχίζει πάνω από 45.000.000 ευρώ.

Ενώ το μόνο που απέμεινε για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Στέρλινγκ είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια εάν πάνε όλα καλά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα παίκτης των Λονδρέζων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr