Ποδόσφαιρο

Αγιαξ: Απέκτησε τον Μπερχφάιν με ποσό ρεκόρ!

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 13:04

Ο Αίας απέκτησε τον Στίβεν Μπερχφάιν από την Τότεναμ καταβάλλοντας 31,25 εκατ. ευρώ και ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί πλέον την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Αμστερντάμερς!

Αγιαξ: Απέκτησε τον Μπερχφάιν με ποσό ρεκόρ!

Στον Αγιαξ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στίβεν Μπερχφάιν. Ο 24χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή σε συμβόλαιο τριών ετών με τους πρωταθλητές Ολλάνδίας που σπατάλησαν 31,25 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του. Ο Μπερχφάιν αποτελεί πλέον την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Αμστερντάμερς, «σπάζοντας» το προηγούμενο ρεκόρ του Σεμπαστιάν Αλέ που αποκτήθηκε έναντι 22 εκατ. ευρώ από την Γουεστ Χαμ πέρυσι τον Δεκέμβριο!

Ο Μπερχφάιν βρισκόταν από καιρό στο στόχαστρο του Αγιαξ αλλά η Τότεναμ ήταν… αμετακίνητη στις αρχικές απαιτήσεις τους, αναγκάζοντας τους πρωταθλητές Ολλανδίας να βάλουν… βαθιά το χέρι στη τσέπη. Ο 24χρονος είχε αποκτηθεί από την Τότεναμ πριν 2,5 χρόνια από την Αίντχόφεν έναντι 30 εκατομμυρίων ευρών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr