Ποδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ανάσα από την ανανέωση με τον Ντεμπελέ!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 10:30

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, όπου θα είναι πολύ χρήσιμος για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα της Βαρκελώνης. 

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ανάσα από την ανανέωση με τον Ντεμπελέ!

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα με την πλευρά του Ουσμάν Ντεμπελέ, ήταν εδώ και πολλούς μήνες σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να βρουν την φόρμουλα, όπου ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα ανανέωσε το καινούργιο του συμβόλαιο. Έτσι μετά από πολλές και δύσκολες συζητήσεις, εν τέλι τα βρήκαν σε όλα οι δύο πλευρές και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2024. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, είναι πολύ χαρούμενοι όπου κράτησαν αυτό το πολύτιμο και εξαιρετικό ποδοσφαιριστή καθώς τον ήθελαν στην ομάδα της νέας σεζόν. Καθώς πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του, αλλά και ότι θα βοηθήσει στους στόχους, όπου θα εφαρμοστούν για την νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr