Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Είναι έτοιμη να πυροδοτήσει την βόμβα με Στέρλινγκ!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 07:31

Η Τσέλσι είναι μία ανάσα από την πραγματοποίηση της μεγάλης μεταγραφής του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο οποίος υπηρέτησε για εφτά χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Τσέλσι: Είναι έτοιμη να πυροδοτήσει την βόμβα με Στέρλινγκ!

Η Τσέλσι έβαλε για τα καλά μπρος τις μηχανές, για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ με πολύ ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, ήθελαν πολύ να βρουν έναν εξαιρετικό παίκτη για την επιθετική γραμμή του συλλόγου. Για αυτό το λόγο άρχιζαν να εξετάσουν, πολλές και διάφορες περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα το μάτι τους έπεσε στο καλό και έμπειρο ποδοσφαιριστή Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Μάντσεστερ Σίτι, όπου βρέθηκε εκεί από τη 2015-16. Όπου κατάφερε να κατακτήσει με τον Αγγλικό σύλλογο ισάριθμα εγχώρια τρόπαια.

Έτσι οι Λονδρέζοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του, αφού και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει από τους Πολίτες. Καθώς την τελευταία σεζόν, είχε χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα. Αφού σε αυτή βρέθηκαν οι Φόντεν, Γκρίλις, αλλά και ο Μαχρέζ και τώρα αποκτήθηκαν οι Χάλλαντ αλλά και ο Αλβάρεζ.

Οι δύο πλευρές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, συζήτησαν αλλά στην αρχή ήταν πολύ επίμονες οι διαπραγματεύσεις. Ωστόσο εν τέλι βρέθηκε η χρυσή τομή, καθώς οι Μπλε του Λονδίνου έδωσαν το ποσό των 56.000.000 ευρώ. Ενώ μάλιστα ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, αφού πέρασε από Ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Και τώρα το μόνο που απέμεινε είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr