Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Βελγικά σενάρια για τον Σελεμανί [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 21:40

Στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης βάζουν και την Ένωση στο «παιχνίδι» για τον 28χρονο εξτρέμ της Κόρτραϊκ.

ΑΕΚ: Βελγικά σενάρια για τον Σελεμανί [vid]

Στο «κόλπο» για την απόκτηση του Φαϊζ Σελεμανί βάζουν την ΑΕΚ οι Βέλγοι. Σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, ο 28χρονος εξτρέμ φέρεται να απασχολεί την Ένωση.

ΑΕΚ, Γκενκ και Αντάλιασπορ…

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στο Βέλγιο, ο Δικέφαλος του Νότου φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο εξτρέμ της Κόρτραϊκ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Βέλγοι. Βάζοντας στο «κόλπο» την Ένωση μαζί με τη βελγική Γκενκ και την τουρκική Αντάλιασπορ. Οι τρεις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη από τις Κομόρες. Αυτό, πάντως, που έχει ενδιαφέρον είναι πώς ο Σελεμανί έχει συμβόλαιο με την Κόρτραϊκ ως το 2025. Δηλαδή δεν ταιριάζει στο προφίλ των παικτών που ενδιαφέρον την Ένωση, καθώς δεν συνηθίζει να πληρώνει ομάδες για μεταγραφές.

Και στις δύο πτέρυγες

Ο Σελεμανί είναι εξτρέμ, αν και δεξιοπόδαρος, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Την περασμένη σεζόν είχε 32 ματς, 13 γκολ και 6 ασίστ με τη φανέλα της Κόρτραϊκ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα από τις Κομόρες, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 21 φορές. Στο παρελθόν, πριν την Κόρτραϊκ, έχει αγωνιστεί σε Νιόρ, Λοριάν, Τουρ, Αζαξιό και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.