Ποδόσφαιρο

Με Αϊτόρ η πρώτη νίκη των «πράσινων» στην προετοιμασία [vid]

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 21:05

Μετά το 0-0 με την Γουότφορντ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Αλ Ντουχαΐλ στο δεύτερο καλοκαιρινό του φιλικό.

Με Αϊτόρ η πρώτη νίκη των «πράσινων» στην προετοιμασία [vid]

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο του φιλικό, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Αυστρία. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επικράτησε 1-0 της Αλ Ντουχαΐλ. Με σκόρερ τον Αϊτόρ, που ευστόχησε σε πέναλτι στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου.

Έτσι αγωνίστηκε το «τριφύλλι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε διάταξη 4-2-3-1 για την ενδεκάδα της ομάδας του. Με τον Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Γκάνεα. Στον άξονα το δίδυμο των Αλεξανδρόπουλου και Κουρμπέλη. Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος η τριάδα πίσω από τον Ιωαννίδη. Οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος είχαν διάταξη 4-3-3. Στο πρώτο 45λεπτο, το «τριφύλλι» απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις. Με τους Ιωαννίδη, Καρλίτος, Παλάσιος και Αϊτόρ. Ωστόσο το γκολ δεν ήρθε.

Ο Αϊτόρ έδωσε τη λύση

Ωστόσο, στο φινάλε του ημιχρόνου ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι. Ο Αϊτόρ έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα». Εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν μια-δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, αν και ο Λοντίγκιν δεν είχε πολλή δουλειά. Μια καλή στιγμή για την Αλ Ντουχαΐλ στο 68', αλλά ο Μπρινιόλι ήταν σε καίρια θέση και αντέδρασε σωστά. Στο 80' ο Καμπετσής είχε την ευκαιρία να πετύχει το 2-0, αλλά δεν ήταν εύστοχος.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γκάνεα, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος, Ιωαννίδης. Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με τους Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης. Στο 62' πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Καμπετσής, Σαρδέλης, Σιδεράς, Κρυπαράκος και Φρόκου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.