Ποδόσφαιρο

Οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού [vid]

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 20:00

Μειώθηκαν οι ομάδες που μπορεί να κληρωθούν με τους «ερυθρόλευκους», καθώς η UEFA τις χώρισε σε υπογκρούπ.

Οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού [vid]

Το βράδυ της Τετάρτης, μετά και την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων του πρώτου προκριματικού γύρου, ο Ολυμπιακός είχε πέντε ζευγάρια και τον Απόλλωνα Λεμεσού ως υποψήφιους αντιπάλους. Ωστόσο, η UEFA φρόντισε σήμερα και περιόρισε τον αριθμό των ομάδων που μπορεί να «πέσουν» με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Έτσι, μετά από αυτή τη διαδικασία, οι παρακάτω έξι ομάδες δεν μπορούν να κληρωθούν με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τα ζευγάρια Μάριμπορ (Σλοβενία) - Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία), Πιούνικ (Αρμενία) - Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) και Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) - Μπόντο/Γκλιμτ (Νορβηγία). Αντιθέτως, πέντε ομάδες θα μπουν στο γκρουπ των αδυνάτων και μια εξ αυτών θα είναι αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας, εφόσον όλα πάντα καλά και αποκλείσει την Μακάμπι Χάιφα. Πρόκειται για τις Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η κλήρωση τη Δευτέρα

Στις 18/7 οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στη κληρωτίδα, στο γκρουπ των ισχυρών. Βέβαια, ως ζευγάρι μαζί με την Μακάμπι Χάιφα. Μαζί με τον Ολυμπιακό, στους «ισχυρούς» θα είναι τα ζευγάρια Ντινάμο Ζάγκρεμο (Κροατία) - Σκούμπι (Βόρεια Μακεδονία) και Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) - Ζυρίχη (Ελβετία). Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στη μία το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας). Όσον αφορά στις αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, αυτές θα διεξαχθούν στις 2-3 και 9 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.