Ποδόσφαιρο

Η Λέστερ τσεκάρει τον Βλαχοδήμο!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 17:47

Η Λέστερ θέλει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, για αντικαταστάτη του Σμάιχελ εάν αποκτηθεί από την Γαλλική Νις. 

Η Λέστερ τσεκάρει τον Βλαχοδήμο!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ένας από τους μεγάλους και κυριότερους ηγέτες στην Μπενφίκα. Έτσι κατάφερε σε αυτά τα 4 τελευταία χρόνια που είναι μεγάλο μέλος στους Πορτογάλους, να κρατήσει τις περισσότερες φορές απαραβίαστη την εστία της και να τους χαρίζει μεγάλες και πολύ σημαντικές επιτυχίες.

Έτσι με το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, άρχιζαν πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι Αετοί είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν το συγκεκριμένο τερματοφύλακα με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Για αυτό το λόγο σημερινό Αγγλικό δημοσίευμα ανέφερε ότι η Λέστερ έβαλε στο στόχαστρο και θέλει να αποκτήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χάσει τον πολύτιμο Κάσπερ Σμάιχελ, καθώς η Νις του έκανε μία εξαιρετική πρόταση και μπορεί να αποχωρήσει από την Αγγλία για λογαριασμό της συγκεκριμένης ομάδας.

Ωστόσο μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Πορτογαλικής ομάδας, δεν πήραν κάποια καλή πρόταση στα χέρια τους. Με αποτέλεσμα όμως οι Αλεπούδες να έχουν τις δυνατότητες να δώσουν το ποσό των 15.000.000 ευρώ, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr