Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Η Αποστολή με την Λέφσκι Σόφιας

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 15:42

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το δεύτερο πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας. 

ΠΑΟΚ: Η Αποστολή με την Λέφσκι Σόφιας

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, όλοι είναι πανέτοιμοι και ανυπόμονοι για το δεύτερο μεγάλο αγώνα, στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάσης στο Europa Conference League. Αφού οι Ασπρόμαυροι θέλουν να αντιστρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου ηττήθηκαν με 2-0.

Έτσι ο Ράσβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες τους, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα σε αυτό τον αγώνα, με αποτέλεσμα να αντιστρέψουν το σκορ του 2-0 και να πανηγυρίζουν την τεράστια πρόκριση, ώστε να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο Ευρωπαικό ταξίδι στο Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει όλα του τα όπλα για τη συγκεκριμένη μάχη, αφού προπονήθηκαν κανονικά ο Βιειρίνια, ο Λύρατζης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που είχαν, με αποτέλεσμα να είναι πανέτοιμοι για αυτό τον αγώνα. Ενώ ο Μπίσεσβαρ και αυτός θα είναι κανονικά στην αποστολή, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες προπονείται κανονικά και θα είναι πανέτοιμος ενόψει αυτού του παιχνιδιού.

Ο Ράσβαν Λουτσέσκου, πήρε στην αποστολή για το ματς με την Λέφσκι Σόφιας, τους εξής ποδοσφαιριστές.

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύραντζης, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχάι, Βιειρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ρικάρντο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρει, Κουαλιάτα, Μπράντον Τόμας, Κούτσιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.