Ποδόσφαιρο

Champions League: «Πεντάσφαιρη» Μπόντο Γκλιμτ - Όλα ανοικτά για Καραμπάχ και Φερεντσβάρος [vid]

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022 - 20:49

Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας είναι ήδη στα play offs. «Μάχη» για την πρόκριση ανάμεσα σε Αζέρους και Μαγυάρους.

Champions League: «Πεντάσφαιρη» Μπόντο Γκλιμτ - Όλα ανοικτά για Καραμπάχ και Φερεντσβάρος [vid]

Το εισιτήριο για τα play offs εξασφάλισε από απόψε, από το πρώτο ματς, η Μπόντο Γκλιμτ. Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο ματς με την Ζαλγκίρις. Όσον αφορά στο ζευγάρι της Καραμπάχ με την Φερεντσβάρος, το πρώτο ματς δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση. Άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη ρεβάνς.

Πέντε γκολ από την Μπόντο Γκλιμτ

Στη Νορβηγία, η πρωταθλήτρια της χώρας δεν είχε κανένα πρόβλημα στο ματς με την Ζαλγκίρις. Διότι έδειξε για μια ακόμα φορά πώς στην έδρα της είναι μια «μηχανή» των γκολ. Η Μπόντο Γκλιμτ συνέτριψε 5-0 την ομάδα του Βίλνιους. Με τη ρεβάνς στη Λιθουανία να έχει ξεκάθαρα διαδικαστικό χαρακτήρα. Καθώς αυτό το 5-0 δεν αφήνει καν ανοικτό το ενδεχόμενο για να αλλάξει κάτι στο ζευγάρι.

Η μισή δουλειά έγινε από το πρώτο ημίχρονο. Το πέναλτι στο 33' του Βίτλεσεν και το γκολ στο 36' από τον Πελεγκρίνο διαμόρφωσαν το 2-0. Δίνοντας πολύ μεγάλο προβάδισμα στην Μπόντο Γκλιμτ. Στα πρώτα 16 λεπτά του δευτέρου μέρους, οι Νορβηγοί «κλείδωσαν» την πρόκριση. Στο 58' ο Σάλβεσεν και στο 61' ο Χόιμπρατεν ανέβασαν το σκορ στο 4-0! Δεν υπήρχε πια καμία αμφιβολία ούτε για τον νικητή, ούτε για την πρόκριση. Ωστόσο, στο 90'+3 ο Έσπεγιορντ πέτυχε το τελικό 5-0.

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς

Αντιθέτως, στο ματς που διεξήχθη στο Μπακού τίποτα δεν ξεκαθάρισε. Ισοπαλία 1-1 για Καραμπάχ και Φερεντσβάρος και όλα είναι πλέον ανοικτά σε ό,τι αφορά την πρόκριση. Οι Ούγγροι αιφνιδίασαν στο 17' με το γκολ του Μπολί (0-1). Όμως στο 34' ο Οβούσου κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι έγινε το 1-1 για τους Αζέρους.

Οι οποίοι πίεσαν στον πρώτο ημίχρονο για να πάρουν το προβάδισμα. Σκόραραν στο 45'+3 με τον Βάντζι, αλλά αυτό το γκολ της Καραμπάχ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, μετά τον σχετικό έλεγχο από το VAR. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr