Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει να κάνει Παριζιάνο τον Ράσφορντ

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 21:06

Τα κορυφαία γαλλικά δίκτυα μεταδίδουν πώς η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα καταθέσει πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον διεθνή Άγγλο επιθετικό.

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει να κάνει Παριζιάνο τον Ράσφορντ

Ένα ακόμα μεταγραφικό «μπαμ» θέλει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι. Διότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, θα καταθέσει πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μάρκους Ράσφορντ. Με τη πρωταθλήτρια Γαλλίας να αναστατώνει για άλλη μια φορά το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η αποκάλυψη της Equipe

Το σχετικό θέμα αποκάλυψε η κορυφαία γαλλική εφημερίδα. Λίγη ώρα αργότερα, το θέμα επιβεβαιώθηκε και μέσα από το Radio Monte Carlo, όσο και το ESPN και το Footmercato. Όλα τα ΜΜΕ στη Γαλλία αναφέρουν πώς υπάρχουν εν εξελίξει επαφές των πρωταθλητών Γαλλίας με τον διεθνή Άγγλο επιθετικό. Αυτό που τονίζεται είναι πώς ο ίδιος ο Ράσφορντ θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Διότι η τελευταία διετία δεν ήταν καλή για εκείνον. Αναζητά, λοιπόν, κάτι καινούργιο για να κάνει ένα restart.

Το συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ

Σημαντική αλλά καθοριστική παράμετρος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμβόλαιο με τον Μάρκους Ράσφορντ ως το 2023. Επιπλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» διατηρούν το δικαίωμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον διεθνή Άγγλο επιθετικό για ένα χρόνο ακόμη. Σημασία έχει, πρωτίστως, να καταθέσει πρόταση η Παρί Σεν Ζερμέν. Εν συνεχεία, να δουν όλοι τα οικονομικά δεδομένα αυτής της πρότασης. Και να ξεκαθαρίσει η Γιουνάιτεντ τη στάση της. Αν δηλαδή παραχωρεί τον Ράσφορντ, όπως και το ποσό που απαιτεί, για να συναινέσει στην μεταγραφή του Άγγλου παίκτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr