Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: «Τρέχει» να… προλάβει για να δηλώσει τους νεοφερμένους!

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 14:30

Η… μάχη των Καταλανών με τον χρόνο συνεχίζεται καθώς το πρωί ανακοινώθηκε η πώληση του 24,5% του Barca Studios σε μια προσπάθεια να εγγράψουν τις τελευταίες μεταγραφές.

Μπαρτσελόνα: «Τρέχει» να… προλάβει για να δηλώσει τους νεοφερμένους!

Η Μπαρτσελόνα εντυπωσίασε το μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας πέντε ποδοσφαιριστές (Κρίστενσεν, Κεσί, Κουνέ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια) αλλά παραμένει άγνωστο αν καταφέρει να τους δηλώσει λόγω των όρων στο οικονομικό Fair Play της La Liga. Χαρακτηριστικό είναι πως το βράδυ της Πέμπτης, οι Καταλανοί είχαν δηλώσει μόλις 17 ποδοσφαιριστές και παραμένει συνεπώς άγνωστο πόσοι από τους νεοφερμένους θα τεθούν στην διάθεση του Τσάβι για την πρεμιέρα με την Βαγιεκάνο.

Σε μια προσπάθεια της διοίκησης να νικήσει τον… χρόνο, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την πώληση ακόμη 24,5% από τα Barca Studios συνεχίζοντας την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης. Με την νέα πώληση έλαβε 100 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Socios, που όπως αναφέρει πάντως η Sport δεν καλύπτουν το χρέος και έτσι αναμένεται να υπάρξουν και παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr