Ποδόσφαιρο

Σκωτία: Με τη... σφραγίδα του Γιακουμάκη [vid]

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 19:39

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ομάδα του Έλληνα φορ, μετά τη νίκη 2-0 κόντρα στη Χαρτς.

Σκωτία: Με τη... σφραγίδα του Γιακουμάκη [vid]

Μόνη πρώτη μετά από 4 αγωνιστικές, στη βαθμολογία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, είναι η Σέλτικ. Οι «Κέλτες» έκαναν το απόγευμα της Κυριακής το «4 στα 4», μετά το 2-0 επί της Χαρτς. Με τον Έλληνα επιθετικό να βάζει την «υπογραφή» του, σε αυτό το τρίποντο.

Η Σέλτικ σκόραρε νωρίς. Στο 13' ο Φουρουχάσι άνοιξε το σκορ (1-0). Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε για πολλή ώρα στο ματς. Ο Άγγελος Ποστέκογλου έριξε τον Γιώργο Γιακουμάκη στο ματς, στο 72', για να τονώσει την επίθεση της ομάδας του. Το 1-0 ήταν «εύθραυστο» σκορ και η Σέλτικ ήθελε να «καθαρίσει» το ματς.

Ο Έλληνας επιθετικός άδραξε την ευκαιρία και στο 90'+4 πέτυχε το τελικό 2-0. «Κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Απέναντι στη Χαρτς, η οποία τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές του Κότσρεϊν (89') και Σίμπικ (90'+1).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr