Ποδόσφαιρο

Νάπολι: Χαμός με Σπαλέτι και οπαδό της Φιορεντίνα! (vid)

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 13:31

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των «βιόλα» με τους «παρτενοπέι», ο τεχνικός των φιλοξενούμενων «συγκρούστηκε» με οπαδό και η κατάσταση… ξέφυγε!

Νάπολι: Χαμός με Σπαλέτι και οπαδό της Φιορεντίνα! (vid)

Επεισοδιακό ήταν το τελος της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Νάπολι (0-0) για την Serie A. Ο τεχνικός των Ναπολιτάνων, Λουτσιάνο Σπαλέτι ήρθε σε έντονη λογομαχία με οπαδό των γηπεδούχων που προσπάθησε να τον… χαστουκίσει ενώ την ίδια ώρα «δέχτηκε» ένα μπουκάλι στο κεφάλι! Ο τεχνικός που είναι από την Φλωρεντία και πολλάκις έχει αποκαλύψει πως παρακολουθούσε ματς των «βιόλα» από μικρή ηλικία, κατευθύνθηκε προς την εξέδρα μετά το τέλος του ματς ζητώντας εξηγήσεις από τον οπαδό που τον αποδοκίμαζε και έβριζε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο οπαδός προσπάθησε να τον χαστουκίσει ενώ κάποιος άλλος εκσφεδόνισε μπουκάλι στον έμπειρο τεχνικό!

«Θα πρέπει να αναφερθούμε στην αγένεια κάποιων οπαδών πίσω από τον πάγκο. Υπήρχαν παιδιά δίπλα τους και δεν μπορώ καν να επαναλάβω όσα ακούστηκαν! Προσέβαλαν την μητέρα μου συνεχώς, την μητέρα μου που είναι 90 ετών! Ας την αφήσουν ήσυχη. Αυτοί είναι επαγγελματίες τρολ» τόνισε εμφανώς απογοητευμένος ο Σπαλέτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr