Ποδόσφαιρο

Αγιαξ: «Τρέχει» για Βλαχοδήμο!

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 11:36

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ολλανδίας που… τρέχουν για την υπογραφή του πριν την ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου.

Αγιαξ: «Τρέχει» για Βλαχοδήμο!

Σε αναζήτηση νέου τερματοφύλακα βρίσκεται ο Αγιαξ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει περάσει σε πρώτο πλάνο στην… wish list των πρωταθλητών Ολλανδίας. Οι Αμστερντάμερς διαθέτουν τους Πάσφέιρ (35 ετών), Στεκέλενμπουρχ (38 ετών) και τον… γκαφατζή Χόρτερ στην τριάδα των τερματοφυλάκων και ψάχνουν μια σίγουρη λύση, με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού να αποτελεί τον εκλεκτό. Ο Αίας φέρεται διατεθειμένος να δαπανήσει 15 εκατ ευρώ για την απόκτηση του, ο ίδιος «βλέπει» θετικά την μετακίνηση του στην Eredivisie αλλά η μεταγραφή «κολλάει» στον χρονο που ζητά η Μπενφίκα. Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ θέλει αρχικά να αντικαταστήσει τον Βλαχοδήμο με τον Βλάνταν Κοβάσεβιτς (24 ετών, Ρακοφ) ώστε να συναινέσει στην παραχώρηση του και έτσι οι τελευταίες ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (31/8) αποτελούν… αγώνα δρόμου για όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr