Ποδόσφαιρο

Νίκες για Τβέντε και Σέλτικ με Τζόλη και Γιακουμάκη [vids]

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:26

Οι δύο Έλληνες πέτυχαν γκολ το βράδυ της Τετάρτης και είχαν συνδρομή στις επιτυχίες των ομάδων τους.

Νίκες για Τβέντε και Σέλτικ με Τζόλη και Γιακουμάκη [vids]

Νικηφόρα αποτελέσματα για την Τβέντε στο ολλανδικό πρωτάθλημα και την Σέλτικ στο Λιγκ Καπ Σκωτίας. Με τους Έλληνες των δύο ομάδων, τον Χρήστο Τζόλη και τον Γιώργο Γιακουμάκη, να βρίσκουν δίχτυα και να έχουν σημαντική συνδρομή στα θετικά αποτελέσματα των ομάδων του.

Στην Ολλανδία, η Τβέντε επικράτησε 4-0 της Εξέλσιορ. Με τον Χρήστο Τζόλη να βάζει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Ήταν εκείνος που στο 8' αξιοποίησε την πάσα του Βαν Βόλφσβινκελ και με δυνατό σουτ, σημείωσε το 2-0.

Την ίδια στιγμή, στο League Cup Σκωτίας η Σέλτικ νίκησε 4-1 εκτός έδρας την Ρος Κάουντι. Στο 25' ο Γιώργος Γιακουμάκης με εξαιρετική κίνηση, απέφυγε τον αντίπαλό του, απελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε σε εκείνο το σημείο το 0-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr