Ποδόσφαιρο

Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ, στο «Κλ. Βικελίδης»

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:55

Ισόπαλο 0-0 το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον γκολκίπερ Κοτάρσκι του Δικεφάλου, που έπιασε πέναλτι. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς γκολ, στο «Κλ. Βικελίδης»

Μεγάλο ματς έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα είχε όλα. Ένταση, χαμένο πέναλτι, αποβολές, αλλά όχι γκολ. Έτσι, το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, 0-0. Με τον γκολκίπερ του Δικεφάλου του Βορρά, Κοτάρσκι, να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Καθώς στο 52' είπε όχι στον Γκρέι, στην «μονομαχία» που είχαν οι δύο, όταν ο τελευταίος έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα»! Από την άλλη, ο επιθετικός των «κίτρινων» ήταν ο μοιραίος, καθώς απώλεσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς που είχαν οι γηπεδούχοι στο ματς.

Η αναμέτρηση ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα. Με τον Άρη να έχει δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 7' ο Ματέο Γκαρσία αργοπόρησε μετά το λάθος του Αουγκούστο. Στο 35' ο Κοτάρσκι είπε… όχι στο σουτ του Μαντσίνι. Ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Αουγκούστο στο 27'. Στο 49' ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την καλύτερή του στιγμή με τον Μπράντον, αλλά ο Κουέστα του είπε… όχι. Ακολούθησε η φάση του χαμένου πέναλτι του Γκρέι. Στο 53' μια ακόμα φορά επενέβη ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στο σουτ του Μανού Γκαρθία.

Το ματς έληξε με μεγάλη ένταση. Με τον ρέφερι Γκοντίνιο να δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νταμπό και απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καντουρί, αλλά και αρκετές κίτρινες κάρτες σε στελέχη των δύο ομάδων που ήταν στους πάγκους. Έτσι, το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιόπ (46’ Νταμπό), Μαντσίνι (81’ Καμάτσο), Μάνου Γκαρθία (69’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (81’ Ζερβίνιο), Γκρέι (63’ Πάλμα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (58’ Βιεϊρίνια), Ντάντας (58’ Μπίσεσβαρ), Κούρτσιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (73’ Καντουρί), Τόμας (63’ Ολιβέιρα)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.