Ποδόσφαιρο

Η αποκάλυψη του Εμπαπέ για πως έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:56

Ο Γάλλος σταρ αναφέρθηκε στο πως έκανε την τελική επιλογή κι ενώ μιλούσε με άλλες ομάδες

Η αποκάλυψη του Εμπαπέ για πως έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε μεγάλο σήριαλ το καλοκαίρι αναφορικά με το αν θα φύγει η θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πήγε να γίνει το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού. Καθώς ήταν γνωστό πως μιλούσε με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν το έβαλε κάτω όμως. Το πάλεψε για να κρατήσει τον Εμπαπέ στην ομάδα. Και τα κατάφερε.

Για να γίνει αυτό, όπως φάνηκε, συνέβαλε τα μέγιστα ο Εμάνουελ Μακρόν.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μιλούσα στον πρόεδρο για το μέλλον μου. Για το μέλλον της καριέρας μου, οπότε είναι τρελό, πραγματικά τρελό», είπε ο Εμπαπέ σε συνέντευξη που παραχώρησε -τον Ιούνιο και δημοσιεύτηκε σήμερα- στους "New York Times.

Και συνέχισε: «Μου είπε: "Θέλω να μείνεις. Δεν θέλω να φύγεις τώρα. Είσαι πολύ σημαντικός για τη χώρα".»

Ο Μακρόν, σε εκείνη τη συνομιλία, φάνηκε επίσης να ξεκαθαρίζει ότι ο Εμπαπέ θα παίξει μια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και του είπε: «Έχεις χρόνο να φύγεις, μπορείς να μείνεις λίγο ακόμη».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναγνώρισε: «Όταν σου το λέει ο πρόεδρος, αυτό μετράει». O Κιλιάν Εμπαπε, παραχώρησε αυτήν την συνέντευξη. Λίγο μετά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων ευρώ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «New York Times», «εμφανίστηκε για τη συνέντευξή του με ένα μεγάλο όχημα εξοπλισμένο με φιμέ τζάμια. Συνοδευόμενος από τη μητέρα του, δύο εκπρόσωπους του, δύο δικηγόρους. Ένα μικρό τηλεοπτικό συνεργείο, έναν στυλίστα και έναν φίλο του οποίου ο ρόλος είναι, ασαφής. Έτσι ταξιδεύει αυτές τις μέρες ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αστέρες του κόσμου».

Θέλησε επίσης να ξεκαθαρίσει μιλώντας στους «New York Times», ότι η απόφασή του, προσεκτικά μελετημένη με τους γονείς του. Να παραμείνει στην Παρί ΣΖ δεν οφείλεται μόνο στη μεγάλη οικονομική προσφορά της παριζιάνικης ομάδας. Και ότι άλλα πράγματα έπαιξαν ρόλο.

«Το λέω αυτό επειδή όπου κι αν πάω θα μου δώσουν χρήματα», τόνισε ο Γάλλος σταρ. Ο οποίος μίλησε επίσης για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο. Λέγοντας ότι θέλει να είναι ένας από τους ηγέτες που θα βάλουν τέλος σε αυτή τη μάστιγα: «Πρέπει να το συζητήσουμε, πρέπει να το τελειώσουμε. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Όσο για το μέλλον και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr