Ποδόσφαιρο

Παρελθόν ο Τούχελ από τον πάγκο της Τσέλσι

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:38

Οι Λονδρέζοι πήραν την απόφαση τους μια μέρα μετά την ήττα με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Παρελθόν ο Τούχελ από τον πάγκο της Τσέλσι

Σε μια κίνηση που δεν αρμόζει για αγγλική ομάδα προχώρησε η Τσέλσι. Γιατί καλά, καλά δεν έχει αρχίσει η σεζόν και προχώρησε σε απόλυση προπονητή. Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της.

Η χθεσινή ήττα με 1-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ήταν το τελευταίο του ματς.

Ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, ήταν δυσαρεστημένος και από το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση.

«Εκ μέρους όλων στην Chelsea FC, ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Τόμας και το επιτελείο του για όλες τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους με τον σύλλογο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των «μπλε».

Μια κίνηση προ προφανώς ο Μπόλι εξέταζε καιρό να κάνει. Απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να την δικαιολογήσει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr