Ποδόσφαιρο

Premier League: Αναβολή και επισήμως

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:05

Οι αναμετρήσεις της Premier League όπως και τα ματς της EFL (Championship, League 1, League 2, National League) που ήταν προγραμματισμένες για το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκαν λόγω πένθους για την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Premier League: Αναβολή και επισήμως

Τεράστια είναι η απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ για άπαντες στο νησί, με τη Μεγάλη Βρετανία να έχει «βυθιστεί» στο πένθος και την… κανονικότητα να φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όπως είχε διαρρεύσει από την Παρασκευή και επιβεβαιώθηκε σήμερα (9/9), όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις των επαγγελματικών κατηγοριών Premier League, Championship, League 1, League 2, National League αναβλήθηκαν ως «ένδειξη σεβασμού στην προσφορά της Βασίλισσας Ελισάβετ στο έθνος» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
Φούλαμ-Τσέλσι 14:30
Μπόρνμουθ-Μπράιτον 17:00
Λέστερ-Άστον Βίλα 17:00
Λίβερπουλ-Γουλβς 17:00
Σαουθάμπτον-Μπρέντφορντ 17:00
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 19:30
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Άρσεναλ-Έβερτον 16:00
Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 16:00
Κρίσταλ Πάλας-Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ 18:30
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου
Λιντς-Νότιγχαμ Φόρεστ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr