Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι στέλνουν Μπακαμπού στον Πειραιά [vid]

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:45

Μία ακόμα μεταγραφή στα «σκαριά» για τους «ερυθρολεύκους» με τον 31χρονο φορ που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ.

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι στέλνουν Μπακαμπού στον Πειραιά [vid]

Τα μεταγραφικά θέματα ή σενάρια που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό δεν σταματούν. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στη Γαλλία, αλλά και ακούγονται, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή. Ναι μεν ο Χάμες Ροντρίγκες είναι στην Αθήνα και έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο αυτό που ακούγεται είναι πώς ένας ακόμα ποδοσφαιριστής θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας. Ο λόγος για τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο 31χρονος επιθετικός, διεθνής με το Κονγκό αλλά και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, θα αποχωρήσει από την Μαρσέιγ, θα μείνει ελεύθερος και η εφημερίδα «La Provence» αναφέρει πώς ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας μαζί του. Φέτος έχει αγωνιστεί σε τρία ματς, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Με τον παίκτη, όπως όλα δείχνουν, να αφήνει τη Μασσαλία και να «μετακομίζει» στον Πειραιά.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν ήταν στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ για τη φετινή Μαρσέιγ. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» άδραξαν της ευκαιρίας και κινήθηκαν γρήγορα και είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του παίκτη. Μια ακόμα μεταγραφή επιθετικού, διότι μέχρι στιγμής ο Ουί Τζο Χουάνγκ δεν έχει προσαρμοστεί και με τα συνεχόμενα ματς, δεν θα βγει η σεζόν μόνο με τον Ελ Αραμπί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.