Ποδόσφαιρο

Eredivisie: Stop της ΑΖ στον Άγιαξ, η PSV πήρε το ντέρμπι [vid]

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:48

Πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για τον Άγιαξ. Η Αϊντχόφεν νίκησε 4-3 την Φέγενορντ.

Eredivisie: Stop της ΑΖ στον Άγιαξ, η PSV πήρε το ντέρμπι [vid]

Τέλος στο αήττητο σερί του Άγιαξ στο φετινό πρωτάθλημα έβαλε η Άλκμααρ. Η AZ νίκησε 2-1 τον Αίαντα, με αποτέλεσμα η Αϊντχόφεν που νίκησε 4-3 την Φέγενορντ στο ντέρμπι, να τον πιάσει στην πρώτη θέση. Εκεί όπου βρίσκονται οι δύο ομάδες, με 18 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές.

Στο ματς της Άλκμααρ με τον Άγιαξ, οι πρωταθλητές Ολλανδίας προηγήθηκαν στο 12' με τον Κούντους. Αλλά στο 40' ο Ντε Βιτ ισοφάρισε για την Άλκμααρ. Με το ματς να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (45'+5) του πρώτου ημιχρόνου, ο Χατζηδιάκος βρήκε με 40άρα μπαλιά τον Όντγκααρντ που σημάδεψε σωστά, για το 2-1.

Το ντέρμπι στην PSV

H Αϊντχόφεν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Φέγενορντ. Επικράτησε 4-3 με τον Ομπίσπο να σημειώνει το γκολ της νίκης στο 83'. Η Φέγενορντ άνοιξε το σκορ με τον Ιντρίσι (3'), αλλά η PSV με τα γκολ των Μπραντγουέιτ (16') και Χάκπο (25') γύρισε το ματς και προηγήθηκε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο με ισόπαλο σκορ (2-2) μετά το γκολ του Ντανίλο (42'). Νέο προβάδισμα της Αϊντχόφεν στο 47' με τον Τιλ, αλλά η Φέγενορντ ισοφάρισε και πάλι, στο 73', με τον Κοκτσού. Πριν σκοράρει ο Ομπίσπο και δώσει τη νίκη στην PSV με 4-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr