Ποδόσφαιρο

Εκτός σερβικού Κυπέλλου η Παρτιζάν από ομάδα 2ης κατηγορίας! [vids]

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:58

Ήττα 2-0 στα πέναλτι από της Ραντνίτσκι Σρέμσκα Μίτροβιτς που είναι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός σερβικού Κυπέλλου η Παρτιζάν από ομάδα 2ης κατηγορίας! [vids]

Σε κρίση βρίσκεται η Παρτιζάν. Η ομάδα του Πέτριτς αποκλείστηκε από την ουραγό της 2ης κατηγορίας Ραντνίτσκι Σρέμσκα Μιτρόβιτς. Με τραγικό τρόπο. Καθώς το ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-0, μιας και η Παρτιζάν δεν κατάφερε να ευστοχήσει ούτε μια φορά από την «άσπρη βούλα»!

Το γεγονός αυτό μοιάζει με μεγάλο κάζο για την Παρτιζάν που έμεινε εκτός σερβικού κυπέλλου από μια ομάδα που είναι στο -1 από την ουρά της 2ης κατηγορίας στη Σερβία! Σε ένα ματς που η Παρτιζάν θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» εύκολα. Καθώς στο 18' άνοιξε το σκορ με το τέρμα του Αντράντε (0-1). Αλλά δεν σημείωσε άλλο ένα γκολ για να το τελειώσει το ματς.

Έτσι, η γηπεδούχος Ραντνίτσκι Σρέμσκα Μίτροβιτς άδραξε την ευκαιρία. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2) ο Μαρίνκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα. Άρα, η πρόκριση θα κρίνονταν στη διαδικασία των πέναλτι. Όμως εκεί η Παρτιζάν αποδείχθηκε… αυτοκαταστροφική!

Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε δύο εκτελέσεις, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν καν να σκοράρουν!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr