Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «έχασε» έναν ακόμα στόπερ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:50

Ο Μπα έχει πρόβλημα στη γάμπα, χάνει το ματς με τον Ατρόμητο και είναι όλα ανοικτά για την αναμέτρηση με την Καραμπάχ.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «έχασε» έναν ακόμα στόπερ

Ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε για τον Μίτσελ λίγα 24ωρα πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, έχασε και τον Ουσεϊνού Μπα για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Θυμίζουμε πώς έχει αποχωρήσει και ο Κώστας Μανωλάς που συνεχίζει την καριέρα του, στο Ντουμπάι.

Ο Ρέτσος χτύπησε στο ματς της πρώτης ομάδας με τον Ολυμπιακό Β, το περασμένο Σάββατο. Έχει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Σήμερα προέκυψε και το πρόβλημα με τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει πρόβλημα στη γάμπα. Χάνει το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεών του θα δείξουν αν θα προλάβει την αναμέτρηση με την Καραμπάχ.

Ιταλικά σενάρια για Μαξίμοβιτς

Η αποχώρηση του Μανωλά, ο τραυματισμός του Ρέτσου, αλλά και ο νέος του Μπα ίσως δώσει μεγαλύτερη δόση αλήθειας στα σενάρια από την Ιταλία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Tuttomercatoweb», ο Νίκολα Μαξίμοβιτς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, όχι μόνο έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά εξετάζεται κιόλας από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος. Έχει φορέσει 25 φορές τη φανέλα της εθνικής Σερβίας. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Τζένοα, Νάπολι, Σπαρτάκ Μόσχας, Τορίνο, Απόλλων Λεμεσού και Ερυθρό Αστέρα.

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού

Ο Τόμας Βατσλίκ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία το βράδυ της Τετάρτης. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν τα αποτελέσματα. Για εξετάσεις θα πάει αύριο και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, μόλις γυρίσει από την Νότια Κορέα. Σε ό,τι αφορά τον Ντορόν Λάιντνερ, δεν έχει κάτι περισσότερο από ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Την Πέμπτη θα πάρει μέρος, κανονικά, στην προπόνηση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.