Ποδόσφαιρο

Premier League: Ανάσανε η Γουλβς

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 19:47

Μετά από τρεις σερί ήττες η Γουλβς επιβλήθηκε 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο "Molineux" για την 11η αγωνιστική.

Premier League: Ανάσανε η Γουλβς

Η ομάδα του Στηβ Ντέιβις ήταν όσο.. κυνική χρειαζόταν, για να πάρει το ντέρμπι της "ουράς" με τη Φόρεστ και να ξεκολλήσει απ' την τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το "χρυσό" γκολ για τους "λύκους" πέτυχε ο Νέβες με πέναλτι στο 56', όμως οι τρεις βαθμοί της νίκης είχαν φαρδιά-πλατιά και την "υπογραφή" του Ζοσέ Σα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Τζόνσον στο 79ο λεπτό και κράτησε το "μηδέν" στην εστία του.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν η Φούλαμ και η Μπόρνμουθ "Craven Cottage" σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, αλλά χωρίς νικητή. Οι φιλοξενουμενοι πάντως διατήρησαν το αήττητο σερί των πέντε αγώνων (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) μετά από εκείνο το "εφιαλτικό" απόγευμα απέναντι στη Λίβερπουλ και παραμένουν μακριά απ' την επικίνδυνη ζώνη. Δύο φορές προηγήθηκε η Μπόρνμουθ με τους Σολάνκε και Λέρμα, ισάριθμες "απάντησαν" οι Λονδρέζοι με τους Ντιόπ και Μίτροβιτς, όμως καμία απ' τις δύο ομάδες δεν βρήκε τρίτο γκολ για να φτάσει στη νίκη.

Από το κακό στο χειρότερο τα πηγαίνει η Λέστερ, που κόλλησε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας. Με τις «αλεπούδες» να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν με Μπαρνς (17'), Ντιούσμπερι-Χολ (22'), Ντάκα (48') και Μάντισον (71') αλλά να μην τα καταφέρνουν. Ετσι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έπιασαν Λίβερπουλ και Έβερτον στην ενδέκατη θέση.

Αναλυτικά η 11η αγωνιστική

Μπρέντφορντ-Μπράιτον 2-0 (27΄, 64΄ πέν. Τόνεϊ)

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 0-0

Φούλαμ-Μπόρνμουθ 2-2

(22΄ Ντιόπ, 52΄ πέν. Μίτροβιτς - 2΄ Σολάνκε, 29΄ Λέρμα)

Γουλβς-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0 (56΄ πέν. Νέβες)

Τότεναμ-Έβερτον 19:30

Άστον Βίλα-Τσέλσι 16/10

Λιντς-Άρσεναλ 16/10

Μάντσεστερ Γ.-Νιούκαστλ 16/10

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 16/10

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 16/10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr