Ποδόσφαιρο

La Liga: Σημαντικό κέρδος για Σοσιεδάδ και Μπέτις [vids]

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 00:22

Μεγάλη «μάχη» για την τετράδα του Champions League. Σημαντικά τρίποντα για τους Βάσκους και τους Ανδαλουσιάνους.

La Liga: Σημαντικό κέρδος για Σοσιεδάδ και Μπέτις [vids]

Το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν για το clasico όπου η Ρεάλ νίκησε την Μπαρτσελόνα. Όμως, τα βλέμματα έπεσαν και στις άλλες αναμετρήσεις. Χέρι-χέρι πηγαίνουν η Ατλέτικο Μαδρίητς, η Σοσιεδάδ και η Μπέτις. Οι τρεις ομάδες με 19 βαθμούς είναι στην 3η θέση, στο -3 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Μετά το «διπλό» της Ατλέτικο Μαδρίτη, το βράδυ του Σαββάτου στο Μπιλμπάο, οι Βάσκοι και οι Ανδαλουσιάνοι την ακολούθησαν.

Στο Βίγκο έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Όμως, η Σοσιεδάδ είναι σε καλό «φεγγάρι». Αν και δέχθηκε πολύ γρήγορα την ισοφάριση από τη Θέλτα, κατάφερε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο.

Πολύτιμη νίκη για την Εσπανιόλ κόντρα στην Βαγιαδολίδ, ενώ τέλος η Μπέτις κέρδισε και την κούραση. Στο ματς με την Αλμερία, κατάφερε να αντιδράσει μετά το 1-1 και να σκοράρει δύο φορές. Έτσι κατέκτησε τη νίκη και είναι στην πρώτη τριάδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι καλύτερες φάσεις των άλλων κυριακάτικων αναμετρήσεων.

Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2

(39' Άσπας - 30' Ιγιαμέντι, 54' Ζουμπέλντια)

Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ 1-0

(78' Χοσελού)

Μπέτις - Αλμερία 3-1

(23' Καρβάλιο, 66' Ιγκλέσιας, 71' Καρβάλιο - 52' Τουρέ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr