Ποδόσφαιρο

DFB Pokal: Πεντάρα η Μπάγερν - Αποκλεισμός για Βέρντερ [vids]

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 01:17

Οι Βαυαροί πήραν άνετα το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο. Εκτός συνέχειας της διοργάνωσης έμεινε η ομάδα της Βρέμης.

DFB Pokal: Πεντάρα η Μπάγερν - Αποκλεισμός για Βέρντερ [vids]

Στο… ρελαντί πέρασε η ομάδα του Μονάχου στον επόμενο γύρο του DFB Pokal. Νίκησε εκτός έδρας 5-2 την Άουγκσμπουργκ, αν και η άλλη βαυαρική ομάδα προηγήθηκε στο 9' με τον Πέντερσεν. Ο Τσούπο-Μοτίνγκ με γκολ στο 27' και το 59' και ο Κίμιχ στο 53' έκαναν το σκορ 1-3. Το αυτογκόλ του Ουπαμεκάνο (65') δεν άλλαξε κάτι. Με τους Μουσιάλα (74') και Ντέιβις (90'+1) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η Βέρντερ Βρέμης αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Πάντερμπορν, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Γρήγορο 2-0 των γηπεδούχων με Πλάτε (22') και Κόντε (42'), όμως η Βέρντερ επέστρεψε και ισοφάρισε 2-2 (65' Μπιτενκούρ, 84' Βάισερ). Το 2-2 έμεινε και μετά τα 120 λεπτά. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Μπιτενκούρ έχασε το πέμπτο για την ομάδα της Βρέμη, ο Τατσί σκόραρε και με 5-4 η Πάντερμπορν πέρασε.

Άνετες νίκες για Στουτγκάρδη, Ντόρτμουντ, Ουνιόν Βερολίνου, Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αυτή που τα βρήκε δύσκολα ήταν η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, η Φράιμπουργκ. Καθώς ισοφάρισε σε 1-1 την Σαν Πάουλι, στο 90'+3 με τον Γκίντερ. Ο ίδιος δημιούργησε το δεύτερο γκολ στο 119' που πέτυχε ο Γκρέγκοριτς. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι καλύτερες στιγμές από τα περισσότερα ματς.

Ανόβερο - Ντόρτμουντ 0-2

Φράιμπουργκ - Σαν Πάουλι 2-1 παρ. (κ.α. 1-1)

Πάντερμπορν - Βέρντερ Βρέμης 7-6 πέν. (παρ., κ.α. 2-2)

Σαντχάουσεν - Καρλσρούη 10-9 πέν. (παρ., κ.α. 2-2)

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-5

Ουνιόν Βερολίνου - Χάιντενχαϊμ 2-0

Ρέγκενσμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3

Στουτγκάρδη - Αρμίνια Μπίλεφελντ 6-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr