Ποδόσφαιρο

Γαλλία: Έντονη ανησυχία με Βαράν

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 00:45

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στο ματς με την Τσέλσι και είναι αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Γαλλία: Έντονη ανησυχία με Βαράν

Πλήγμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την εθνική Γαλλίας. Ο τραυματισμός του Ραφαέλ Βαράν. Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» χτύπησε κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή και να μπει ο Λίντελοφ στη θέση του.

Το ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρει πώς ο τραυματισμός του 29χρονου στόπερ στο γόνατο δεν είναι επιπόλαιος. Αν και ακόμη δεν έχει γίνει η ακριβής διάγνωση, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πώς το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρός.

Υπό την έννοια ότι θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αποστολή των «τρικολόρ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να κάθεται σε αναμμένα… κάρβουνα. Καθώς το «RCM» αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ πώς ο τραυματισμός του Βαράν είναι πολύ σοβαρός, υπό την έννοια πώς έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr