Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Νέος τραυματισμός για τον Λουκάκου

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 14:35

«Συναγερμός» στην Εθνική ομάδα του Βελγίου καθώς ο Ρομέλου Λουκάκου υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό με την Ιντερ, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Νέος τραυματισμός για τον Λουκάκου

Η Ίντερ αποκάλυψε πως ο Βέλγος επιθετικός υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και θα αξιολογηθεί ξανά τις επόμενες μέρες.Ο Λουκάκου είχε μόλις επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών και πλέον αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα βάζοντας… δύσκολα στον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

«Ο Λουκάκου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στην Κλινική Humanitas στο Ροτσάνο σήμερα το πρωί, επισημαίνοντας ένα στέλεχος στην ουλή του μυοκαρδίου του μηριαίου δικεφάλου του αριστερού μηρού. Η κατάσταση του παίκτη θα αξιολογηθεί ξανά τις επόμενες μέρες».

Ο Βέλγος διεθνής επέστρεψε στη δράση την περασμένη εβδομάδα στη νίκη 4-0 της Ίντερ επί της Βικτόρια Πλζεν στο Champions League, όπου πέρασε ως αλλαγή στο ματς και σημείωσε μάλιστα το δεύτερο γκολ του για τους Νερατζούρι τη φετινή σεζόν.

Ο δανεικός απο τηνΤσέλσι επιθετικός έπαιξε περίπου 20 λεπτά στη νίκη του Σαββάτου με 3-0 εναντίον της Σαμπντόρια, όπου επίσης αγωνίστηκε ως αλλαγή και υπέστη νέο τραυματισμό. Ο Λουκακού δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Ο Λουκακου ειναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Βελγίου (68 γκολ σε 102 συμμετοχές). Οι Βέλγοι θα δώσουν τον αγώνα των ομίλων με τον Καναδά στις 23 Νοεμβρίου. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με το Μαρόκο (27 Νοεμβρίου) και τηνΚροατία (1 Δεκεμβρίου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr