Ποδόσφαιρο

Serie A: Νέα «γκέλα» για την Ουντινέζε [vid]

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 23:55

Ισοπαλία 1-1, εντός έδρας, με την Λέτσε και πέμπτο ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Σότιλ που έχασε κι άλλο… έδαφος στη «μάχη» της Ευρώπης.

Serie A: Νέα «γκέλα» για την Ουντινέζε [vid]

Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για την Ουντινέζε που είναι σε κακό «φεγγάρι». Η ομάδα του Σότιλ έμεινε στο 1-1, στην έδρα της, με την Λέτσε που θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Η Λέτσε έδειξε πώς ήθελε να πάρει αποτέλεσμα στο Ούντινε. Η πρώτη της μεγάλη φάση ήταν στο 2'. Με το σουτ του Στρεφέτσα να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σιλβέστρι! Και τελικά κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ λίγο μετά τη μισή ώρα στο ματς. Ο Κολόμπο πήρε το… ριμπάουντ και σε κενή εστία, απλά πλάσαρε την μπάλα για το 0-1. Η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Αλλά στο 45'+3 ο Γκάλο είδε την μπάλα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Σιλβέστρι.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Ουντινέζε κατάφερε να αντιδράσει. Στο 68' βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Ο Σαξές τροφοδότησε τον Μπέτο και εκείνος δεν αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή. Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα του Αντρέα Σότιλ ισοφάρισε σε 1-1. Η Ουντινέζε πίεζε για την ανατροπή, αλλά η Λέτσε αμύνθηκε σωστά. Επιπλέον, ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και άγγιξε κι εκείνο το 1-2. Καμιά ομάδα δεν σκόραρε και το ματς έληξε τελικά ισόπαλο 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr