Ποδόσφαιρο

Η Γκλάντμπαχ «προσγείωσε» την Ντόρτμουντ στην πραγματικότητα [vid]

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 23:54

Η ομάδα του Φάρκε νίκησε 4-2 και πλησίασε σε απόσταση… βολής τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Γκλάντμπαχ «προσγείωσε» την Ντόρτμουντ στην πραγματικότητα [vid]

Τρίποντο που την έφερε σε απόσταση μιας… νίκης από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη πέτυχε η Γκλάντμπαχ. Νίκησε 4-2 στο «Borussia Park» την Ντόρτμουντ που ηττήθηκε σε δεύτερο διαδοχικό ματς και έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» της 4άδας στην Bundesliga.

Με γκολ και για τις δύο ομάδες κύλησε το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Καταρχάς, στο 4' ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ για την Γκλάντμπαχ με δυνατό σουτ. Εντούτοις, στο 19' ο Μπραντ αξιοποίησε την πάσα του Μπέλιγχαμ και ισοφάρισε σε 1-1. Όμως η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε είχε τον τρόπο της. Μέσα σε πέντε λεπτά μετέτρεψε το ισόπαλο 1-1 σε 3-1. Πρώτα ο Μπενσεμπαϊνί με κεφαλιά, μετά το φάουλ του Χόφμαν, έδωσε το προβάδισμα (2-1, 26'). Ύστερα ακολούθησε το τέρμα από τον Τουράμ για το 3-1 στο ημίωρο (30') μετά την πάσα του Στριντλ. Ωστόσο, η Μπορούσια δεν το έβαλε κάτω. Κατάφερε να μειώσει πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Στο 40' ο Σλότερμπεκ κινήθηκε γρήγορα μέσα στην περιοχή και πέτυχε το 3-2. Έτσι έβαλε ξανά την Ντόρτμουντ στη διεκδίκηση του ματς. Εντούτοις, το πολύ γρήγορο γκολ του Κονέ (46') με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (4-2) έβαλε πρόωρα τους τίτλους τέλους στο ματς. Διότι από εκείνο το σημείο και μετά η ψυχολογία των παικτών της Ντόρτμουντ ήταν αρκετά πεσμένη. Με τον Χόφμαν να σκοράρει ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους. Ωστόσο δεν μέτρησε, καθώς είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ. Έτσι το 4-2 παρέμεινε και η Γκλάντμπαχ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr