Ποδόσφαιρο

Super League 2: Τον «χόρεψε»... καλαματιανό [vids]

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 21:24

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, νικώντας 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Super League 2: Τον «χόρεψε»... καλαματιανό [vids]

Η Καλαμάτα προσγείωσε… απότομα τον Απόλλωνα και τον υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρέμεινε στο -2 από την Κηφισιά που έχει και ματς λιγότερο. Αντίθετα, η «Μαύρη Θύελλα» με τη νίκη της ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στους 13 βαθμούς. Κι αυτό ήταν το βασικό στοιχείο που μέτρησε πολύ. Δηλαδή η ανάγκη για να πάρει τη νίκη και να μην χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Κόντρα στη ροή του ματς η Καλαμάτα πήρε… κεφάλι στο σκορ. Στο 27' ο Φατιόν έκανε ένα τεράστιο λάθος. Ο Ρόβας δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο. Βρήκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Κότσαρη, τον πλάσαρε και πέτυχε το 0-1.

Ο Απόλλων είχε τη δική του στιγμή. Άμεσα μετά το γκολ για να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 38' με την κεφαλιά του Σίγκνιεβιτς. Αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστία του Ταΐρη! Με τον Φατιόν να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σε δεύτερο χρόνο!

Η αποτελεσματικότητα της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου ήταν εξαιρετική. Στο 57' και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Μπακαγιόκο σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και στρώθηκε στον Λουπάνο που πλάσαρε από κοντά και πέτυχε το 0-2.

Μετά το δεύτερο γκολ των Μεσσήνιων, ο Απόλλων θέλησε να κερδίσει μέτρα και να απειλήσει για να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς. Ωστόσο και η Καλαμάτα ήταν πολύ επικίνδυνη. Ο Τάτος, με μακρινό σουτ στο 76', άγγιξε το 0-3, με την μπάλα να περνά οριακά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κότσαρη.

Οι καλύτερες στιγμές για τον Απόλλωνα ήρθε στις καθυστερήσεις. Αρχικά με το σουτ του Κρητικού στο 90' που πέρασε λίγο άουτ. Επιπλέον, σε μια ακόμη προσπάθεια του Κρητικού στο 90'+4, αλλά ο Ταΐρης έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Οντόνε (75' Ράιτ), Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Κοροβέσης (46' Ερέρα), Χαλίμι, Μωραΐτης (61' Εσπάνια), Παπαγεωργίου (61' Κρητικός), Σίγκνεβιτς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ν. Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτεθ (72' Καραγκούνης), Παπατόλιος, Άλβες (87' Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης (81' Ασίγκμπα), Ρόβας (72' Αρναρέλλης), Τάτος (81' Μπόρχες).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr