Ποδόσφαιρο

«Μοιρασιά» για Ρίο Άβε και Μαρίτιμο [vid]

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 - 00:16

Δεν είχε νικητή το ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

«Μοιρασιά» για Ρίο Άβε και Μαρίτιμο [vid]

Το πρώτο ματς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ήταν αυτό ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Μαρίτιμο. Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση στο «Estadio dos Arcos» δεν είχε νικητή, μιας και έληξε 1-1. Ισοπαλία που ήταν καλό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα, από την άλλη πλευρά η Ρίο Άβε έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στους 2 βαθμούς, τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Μαρίτιμο. Ειδικότερα, τα γκολ και των δύο ομάδων σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του ματς. Η Μαρίτιμο ήταν εκείνη που βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στο 37' ο Βιντιγκάλ, με σουτ εκτός περιοχής, πέτυχε το 0-1. Αλλά αυτή η χαρά δεν κράτησε για πολλή ώρα.

Διότι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, στο 45'+5, ο Γκούγκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αντερλάν με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1 για τη Ρίο Άβε. Το ματς στο «Estadio dos Arcos» είχε συγκλονιστικό φινάλε, καθώς στις καθυστερήσεις μπήκε ένα ακόμη γκολ. Δεύτερο για την Ρίο Άβε με σκόρερ τον Ρουίζ, στο 90'+7. Όμως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα ορθά δεν μέτρησε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr