Ποδόσφαιρο

Μεγάλο «διπλό» της Λίβερπουλ στο «Villa Park» [vid]

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 21:42

Οι «reds» νίκησαν 3-1 στην έδρα της Άστον Βίλα, έχοντας το πάνω… χέρι στο ματς από την αρχή.

Μεγάλο «διπλό» της Λίβερπουλ στο «Villa Park» [vid]

Σε ανοδική πορεία είναι η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Άστον Βίλα. Επικράτησε 3-1 και πλησίασε στον πόντο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μάλιστα, «τρέχει» ένα μίνι με τρεις διαδοχικές νίκες. Από την άλλη, οι «χωριάτες» ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο τους.

Το ματς άρχισε ιδανικά για την Λίβερπουλ. Διότι στο 5' ο Ρόμπερτσον «έφτιαξε» και ο Σαλάχ πέτυχε το 0-1. Η ομάδα του Κλοπ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μάτιπ, στο 20', αλλά όπως έδειξε και το VAR, ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση (σ.σ.: οφσάιντ). Αλλά το γκολ ήρθε πριν το τέλος του ημιχρόνου. Καθώς στο 37' ο Βαν Ντάικ πέτυχε το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Όλσεν έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 45'+2, στο σουτ του Νούνιες.

Μερικά δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, η Άστον Βίλα σκόραρε με τον Γουάτκινς. Όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε, μιας και η φάση ελέγχθηκε από το VAR. Νέα επέμβαση του Όλσεν στο 51' σε σουτ του Σαλάχ. Ο Γουάτικνς σκόραρε στο 59' με κεφαλιά, μείωσε σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι ευκαιρίες για την Λίβερπουλ συνεχίστηκαν και στο 76' ο Νούνιες δεν κατάφερε να σημειώσει το 1-3. Αλλά στο 81' ο Μπάιτσετιτς πλάσαρε τον Όλσεν για το τελικό 1-3. Έτσι οι «reds» έφυγαν με το τρίποντο από το «Villa Park».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr