Ποδόσφαιρο

Η Εσπανιόλ κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 19:14

Κάνει λόγο για αντικανονική συμμετοχή του του Πολωνού επιθετικού στο μεταξύ τους ντέρμπι

Η Εσπανιόλ κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι

Η Εσπανιόλ προχώρησε σε καταγγελία στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για αντικανονική συμμετοχή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπαρτσελόνα.

Με αυτή θέτει σε αμφισβήτηση το 1-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Πολωνός επιθετικός, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων. Έπαιξε σε αυτόν τον αγώνα λόγω της προληπτικής αναστολής της τιμωρίας που χορηγήθηκε από το Κεντρικό Διοικητικό Δικαστήριο της Μαδρίτης.

«Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο σύλλογος ειδοποίησε καλή τη πίστη τόσο τον διαιτητή του αγώνα, κ. Ματέου Λαόθ, όσο και την ίδια την RFEF για την παρουσία στην αντίπαλη ενδεκάδα του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έπρεπε να εκτίσει ποινή μετά από αποβολή για δύο κίτρινες την προηγούμενη αγωνιστική του εθνικού πρωταθλήματος», εξηγούν σε ανακοίνωσή τους οι Καταλανοί.

«Η Εσπανιόλ θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και των οπαδών μας, γνωρίζοντας ότι αυτή η κατάφωρη αδικία θέτει σε κίνδυνο την ουσία του ανταγωνισμού μας και ότι η εν λόγω αδικία συνεχίζεται με εμφανείς νομικές ελλείψεις», πρόσθεσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr