Ποδόσφαιρο

Η Ατλάντα στο «παιχνίδι» για τον Γιακουμάκη [vid]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 22:28

Η ομάδα του MLS προστέθηκε στη λίστα εκείνων που είναι σε επαφή με την Σέλτικ για την απόκτηση του Έλληνα σέντερ φορ.

Η Ατλάντα στο «παιχνίδι» για τον Γιακουμάκη [vid]

Στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Σέλτικ και να συνεχίσει σε άλλη χώρα και σύλλογο την καριέρα του. Τα τελευταία 24ωρα έχει μπει δυνατά στο «παιχνίδι» και η ομάδα της Ατλάντα.

Ο σύλλογος των ΗΠΑ που μετέχει στο πρωτάθλημα του MLS είναι σε συζητήσεις με τους «Κέλτες» για τον Έλληνα επιθετικό. Αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μιας και ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά!

Βέβαια, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πώς εδώ και αρκετές στο «κόλπο» για τον Γιακουμάκη είναι και οι Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς. Ο ιαπωνικός σύλλογος ήταν ο πρώτος που χτύπησε την «πόρτα» της Σέλτικ, αν και οι συζητήσεις επίσης δεν οδήγησαν σε συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Όμως, ο σύλλογος από την Άπω Ανατολή φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο μέχρι στιγμής.

Το μοναδικό αρνητικό, σε όλη αυτή την κατάσταση, έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή. Μιας και ο κόουτς της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει αναφέρει πώς είναι καλύτερο να μην αγωνιστεί ο Έλληνας σέντερ φορ με τους «Κέλτες» εάν δεν ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr