Ποδόσφαιρο

Σκαλόνι 2026 στην «αλμπισελέστε» [vid]

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 22:17

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Σκαλόνι 2026 στην «αλμπισελέστε» [vid]

Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ, ήταν δεδομένο πώς θα συνέβαινε. Δηλαδή η παραμονή του Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής. Ήταν κοινή επιθυμία όλων των εμπλεκομένων. Έτσι αυτό που ζητούσαν όλοι πήρε… σάρκα και οστά!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε γνωστή την επέκταση του συμβολαίου του Σκαλόνι. Με το νέο συμβόλαιο του 44χρονου προπονητή να έχει διάρκεια για τα προσεχή 4 χρόνια. Δηλαδή ως το 2026. Εκείνος είναι που θα βρίσκεται στον πάγκο της «αλμπισελέστε» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Όπως και στα προσεχές Κόπα Αμέρικα, αλλά και στον τελικό του Finalissima, δηλαδή το ματς ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και την αντίστοιχη της Νότιας Αμερικής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr