Ποδόσφαιρο

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του Γιακουμάκη στο MLS

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 21:20

Η βίζα του Έλληνα επιθετικού βγήκε και θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά με την ομάδα της Ατλάντα.

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του Γιακουμάκη στο MLS

Ίσως και την Κυριακή να κάνει ο Γιώργος Γιακουμάκης το ντεμπούτο του στο MLS με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Αν και είχε υπάρξει ένα θέμα με την βίζα του Έλληνα σέντερ φορ, αυτό ξεπεράστηκε. Κάτι που έκανε γνωστό η ομάδα των ΗΠΑ.

Έτσι είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί. Όλα δείχνουν πώς στο ματς κόντρα στο Τορόντο, θα κάνει το ντεμπούτο του. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που πήρε το «πράσινο» φως για να μπορέσει να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πώς ο Γιακουμάκης πήγε στην Ατλάντα, από τη σκωτσέζικη Σέλτικ, τον Φεβρουάριο. Αν και ο Έλληνας σέντερ φορ ήταν μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνίας, αλλά τελικά η πρόταση της Ατλάντα ήταν αυτή που «κέρδισε» τους «Κέλτες». Πλέον έχει φτάσει η ώρα για να αγωνιστεί στο MLS και να ανοίξει… λογαριασμό και στα γήπεδα της Αμερικής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr