Ποδόσφαιρο

Οι δύο «πονοκέφαλοι» του Κούμαν [vid]

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 21:55

Χωρίς τους Φράνκι ντε Γιόνγκ και Στίβεν Μπέργκβαϊν η Ολλανδία στα ματς με Γαλλία και Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Οι δύο «πονοκέφαλοι» του Κούμαν [vid]

Σε λίγα 24ωρα αρχίζουν οι αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του EURO 2024. Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία. Οι «οράνιε» εκκινούν με το σημαντικό ματς κόντρα στη Γαλλία. Αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν έχει δύσκολο έργο με το… καλημέρα στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του. Διότι στις προσεχείς αναμετρήσεις θα απουσιάσουν δύο σημαντικά μέλη τους.

Ο λόγος για τον Φράνκι ντε Γιόνγκ και τον Στίβεν Μπέργκβαϊν. Αμφότεροι θα χάσουν τόσο το ματς με τη Γαλλία όσο και το αντίστοιχο με το Γιβραλτάρ. Οι δύο διεθνείς Ολλανδοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι από το χθεσινό clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, ο επιθετικός του Άγιαξ αντιμετώπισε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του χθεσινού klassieker με τον Φέγενορντ.

Όπως ανακοίνωσε η Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι Ντόλιεν Μάλεν της Ντόρτμουντ και Τζόι Φίρμαν της Αϊντχόφεν θα πάρουν τις θέσεις του στην αποστολή των «οράνιε».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr