Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη για τα «πάντσερ» [vid]

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 00:24

Η Γερμανία νίκησε 2-0 το Περού και ξεκίνησε με το… δεξί την προετοιμασία της για το EURO 2024.

Φιλική νίκη για τα «πάντσερ» [vid]

Το προσεχές EURO του 2024 θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Η «Νασιονάλμανσαφτ» ξεκίνησε απόψε την προετοιμασία της, για τη διοργάνωση που θα «φιλοξενήσει». Καθώς αντιμετώπισε σε φιλικό το Περού. Τα «πάντσερ» νίκησαν 2-0.

Μιας και δεν θα πάρει μέρος στα προκριματικά, η ομάδα του Χάνσι Φλικ θα δώσει αρκετά φιλικά στο διάστημα αυτό. Με στόχο να αλλάξει το κλίμα, μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έτσι, η αρχή έγινε με το φιλικό ματς κόντρα στους Νότιο-Αμερικανούς.

Η Γερμανία νίκησε 2-0 με σκόρερ τον Νίκλας Φίλκρουγκ. Άνοιξε το σκορ στο 12' και πέτυχε το 2-0 στο 33'. Η «Μάνσαφτ» έχασε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 67'. Όταν, δηλαδή, κέρδισε πέναλτι. Αλλά ο Χάβερτζ αστόχησε. Το επόμενο φιλικό των Γερμανών είναι την Τρίτη. Αλλά αυτό το ματς είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Καθώς θα κοντραριστούν με τους φορμαρισμένους Βέλγους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr