Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ: «Δένει» τον Σάκα με νέο υπέρογκο συμβόλαιο!

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 14:22

Ο 21χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες» τετραπλασιάζοντας τις απολαβές του!

Άρσεναλ: «Δένει» τον Σάκα με νέο υπέρογκο συμβόλαιο!

Ο Μπουκαγιό Σάκα θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία της Άρσεναλ μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η νέα συμφωνία με τους Gunners διασφαλίζει πως θα προσθέτει περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια λίρες στον λογαριασμό του ανά σεζόν, που ισοδυναμεί με περισσότερα από δεκαεπτά εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κερδίζει 300.000 λίρες (πάνω από 340.000 ευρώ) την εβδομάδα. Ουσιστικά, θα τετραπλασιάσει τον μισθό του! Με τη νέα συμφωνία, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα του προπονητή Μικέλ Αρτέτα.

Φέτος εντυπωσιάζει με δώδεκα γκολ και δέκα ασίστ σε 28 παιχνίδια και θα επιβραβευτεί με νέο πολυετές συμβόλαιο. Τον Ιανουάριο οι δύο πλευρές κατέληξαν ήδη σε συμφωνία επί της αρχής και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται τη Λιντς Γιουνάιτεντ στο Emirates Stadium το Σάββατο βρίσκεται σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου απο τη σεζόν 2016/17.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr