Ποδόσφαιρο

Ο Ντεμπελέ ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 21:04

Οι Καταλανοί συμφώνησαν με τον 25χρονο Γάλλο εξτρέμ.

Ο Ντεμπελέ ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα

Ένα-ένα τα ανοικτά «μέτωπα» στη Βαρκελώνη κλείνουν. Μετά αυτών ήταν και η υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ. Διότι η συνέχεια της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Οι δύο πλευρές, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχουν δώσει τα… χέρια για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Ναι μεν το συμβόλαιό του με τους «blaugrana» λήγει το 2024, όμως οι Καταλανοί και ο Γάλλος εξτρέμ έχουν συμφωνήσει για να επεκτείνουν τη συνεργασία του. Ειδικά φέτος ο Ντεμπελέ είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» για την καλοδουλεμένη «μηχανή» του Τσάβι. Έτσι, με δεδομένο πώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αυτό θα πάρει άμεσα «σάρκα και οστά».

Εξάλλου, ήδη ο Ουσμάν έχει συμπληρώσει μια 6ετία με την Μπαρτσελόνα. Διότι φορά τη φανέλα της από το 2017. Στο διάστημα αυτό έχει σχεδόν 180 συμμετοχές με 40 γκολ και ισάριθμες (σ.σ.: για την ακρίβεια 41) ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr