Ποδόσφαιρο

Τίτλος με ανατροπή για τον Ερυθρό Αστέρα [vids]

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 00:37

Νίκησε 2-1 την Τσουκαρίτσκι με τα γκολ του Πέσιτς και προσέθεσε στον ενεργητικό του ένα ακόμη κύπελλο,, αλλά και ένα ακόμη νταμπλ.

Τίτλος με ανατροπή για τον Ερυθρό Αστέρα [vids]

Ο φετινός τελικός του κυπέλλου Σερβίας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Τσουκαρίτσκι ήταν συναρπαστικό ματς. Καθώς στο πρώτο μέρος προηγήθηκε η Τσουκαρίτσκι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερυθρός Αστέρας το γύρισε. Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να κατακτήσει το «Kup Srbije» με το 2-1.

Το ματς που έκρινε τον δεύτερο τίτλο στη Σερβία είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς η Τσουκαρίτσκι είχε δοκάρι με τον Άντζιτς στο 20'.

Αλλά μετά κέρδισε κόρνερ. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ πήρε το προβάδισμα στη συγκεκριμένη φάση. Το εκτέλεσε απευθείας ο Ντότσιτς με την μπάλα να «κρεμά» τον Μπόριαν για το 0-1.

Ο γκολκίπερ του Αστέρα, όμως, στο 33' έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Ιβάνοβιτς! Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τη φάση του Μπούκαρι (σ.σ.: σουτ μέσα από την περιοχή). Ωστόσο ο Μπέλιτς επενέβη σωτήρια.

Όπως φάνηκε τελικά, ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να γυρίσει το ματς και το κατάφερε! Το σύνολο του Μίλος Μιλόγεβιτς πέτυχε δύο τέρματα, ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε, τόσο το κύπελλο Σερβίας όσο και ένα ακόμα νταμπλ. Αρκετές φάσεις στο πρώτο τέταρτο, ως το 60'.

Έτσι στο 61' ο Αλεξάνταρ Πέσιτς με κεφαλιά από κοντά, μετά από κόρνερ, για το 1-1. Επιπλέον, στο 76' ο Ίβανιτς πέρασε την μπάλα για τον Πέσιτς που μπήκε στην περιοχή και σημάδεψε σωστά για το 2-1.

Ο Μάρκο Ντότσιτς δεν είχε την τύχη με το μέρος του, στο 82'. Μιας και το φάουλ που εκτέλεσε, βρήκε το αριστερό δοκάρι.

Το 2-1 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα παρέμεινε, όπως και ο τίτλος!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr