Ποδόσφαιρο

Οι «καρδιές» στο Conference League [vids]

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 18:30

Η Χαρτς άντεξε στο ντέρμπι του Εδιμβούργου με 10 παίκτες από το 29', πήρε ισοπαλία 1-1 από την Χιμπέρνιαν και μαζί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι «καρδιές» στο Conference League [vids]

Το μισό Εδιμβούργο πανηγυρίζει, το άλλο μισό είναι στα… μαύρα του! Η τελευταία αγωνιστική των Playoffs είχε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης. Με τεράστιο διακύβευμα. Το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα. Λοιπόν, μετά από ένα συναρπαστικό ματς με απίστευτη εξέλιξη, η Χαρτς πήρε ισοπαλία 1-1 από την Χιμπέρνιαν και μαζί το πολύτιμο εισιτήριο για το Europa Conference League.

Έτσι, οι «καρδιές» κράτησαν το αβαντάζ του +2 και μαζί το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν και η Χαρτς προηγήθηκε νωρίς (8'), η αποβολή του Κότσρεϊν στο 29' άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα. Ο Νάισμπετ έφερε το ματς νωρίς στα ίσα (31'). Αλλά παρόλα αυτά, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα που είχε ακόμα ματς, η Χιμπέρνιαν δεν έφτασε στο δεύτερο γκολ που θα την οδηγούσε στην 4η θέση και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις, τόσο η Σέλτικ όσο και οι Ρέιντζερς πέτυχαν άνετες νίκες. Οι μεν πρωταθλητές «Κέλτες» με 5-0 κόντρα στην Αμπερντίν. Οι δε Ρέιντζερς με 3-0 στην έδρα της Σεντ Μίρεν με τον Αντόνιο Τσόλακ να σημειώνει το τρίτο τέρμα.

Σέλτικ - Αμπερντίν 5-0

(27', 32' Φουρουχάσι,78' Στάρφελτ, 82', 90' Χιούν-Τζίου)

Σεντ Μίρεν - Ρέιντζερς 0-3

(26', 48' Σακαλά, 77' Τσόλακ)

Χαρτς - Χιμπέρνιαν 1-1

(8' Όντα - 31' Νάισμπετ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr