Ποδόσφαιρο

Οι Ρέιντζερς «βλέπουν» τον Διούδη [vid]

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 20:57

Η σκωτσέζικη ομάδα ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον 30χρονο Έλληνα τερματοφύλακα.

Οι Ρέιντζερς «βλέπουν» τον Διούδη [vid]

Σκωτία καλεί Διούδη. Πιο συγκεκριμένα, οι δεύτεροι της βαθμολογίας Ρέιντζερς. Καθώς η ομάδα της Γλασκώβης εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου γκολκίπερ από την Ελλάδα. Με τον Διούδη να εξετάζει αυτή την προοπτική, μετά τη θητεία του στην Πολωνία.

Διότι στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23, έφυγε από τη χώρα μας και πήγε στην Πολωνία. Εκεί πήγε και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ζαγκλέμπιε. Πιο συγκεκριμένα, μέτρησε 14 ματς στο διάστημα που ήταν επί πολωνικού εδάφους. Ειδικότερα είχε συνολικά θετικό πρόσημο η παρουσία του.

Αν και η πολωνική ομάδα του έχει καταθέσει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους, οι Ρέιντζερς έχουν μπει «δυνατά» στο… παιχνίδι για την απόκτησή του. Με την ομάδα του Μάικλ Μπιλ να έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Στη Σκωτία επισημαίνουν πώς το προσεχές διάστημα αυτό θα μετουσιωθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό, δηλαδή σε επίσημη κρούση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr