Ποδόσφαιρο

Φιλική ματσάρα στη Βρέμη [vid]

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 21:29

Ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στην Γερμανία και την Ουκρανία, στο φιλικό του «Weserstadion».

Φιλική ματσάρα στη Βρέμη [vid]

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό έγινε απόψε ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουκρανία. Η διοργανώτρια χώρα του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (EURO 2024) δεν μετέχει στα προκριματικά, μιας και έχει εξασφαλίσει την παρουσία ως «οικοδέσποινα». Κατά συνέπεια δίνει αρκετές αναμετρήσεις προετοιμασίας όπως ήταν η αποψινή. Αλλά το φιλικό με την Ουκρανία ήταν ματσάρα με τα όλα του! Διότι είχε πολλά γκολ, ανατροπές στο σκορ και συναρπαστικό φινάλε.

Τα «πάντερ» κατάφεραν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά. Μιας και στο 6' ο Βολφ έδωσε την ασίστ και ο Φούλκρουγκ άνοιξε το σκορ (1-0). Ωστόσο ο Τσιγκάνκοφ ισοφάρισε στο 19' (1-1). Επιπλέον, μέσα σε τέσσερα λεπτά οι Ουκρανοί έφεραν το ματς… τούμπα. Καθώς στο 23' και την προσπάθεια του Μούντρικ, η παρέμβαση του Ρούντιγκερ είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Τραπ για το 1-2. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος, ξανά ο Τσιγκάνκοφ «χτύπησε» και στο 56' πέτυχε το 1-3. Λοιπόν, η Ουκρανία έδειξε να έχει το πάνω… χέρι και τον πλήρη έλεγχο του ματς. Όμως, στην τελική του ευθεία οι Γερμανοί επέστρεψαν. Διότι απέδειξαν άλλη μια φορά πώς δεν παρατούν ποτέ μια αναμέτρηση. Καταρχάς με τον Χάβερτζ μείωσαν σε 2-3 στο 83' και στις καθυστερήσεις (90'+1) ο Κίμιχ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο «Weserstadion».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr